Lipunmyyntiehdot

Tarkista virtuaalilippusi ja säilytä luomasi käyttäjätunnus ja salasana huolellisesti. Ostettuja virtuaalilippuja ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin kuin tapahtuman peruuntumisesta tai siirtymisestä johtuvasta syystä.

Livescape ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita virtuaalilippuja tai tilisi käyttäjätunnuksia. Käyttäjätunnuksen unohtuneen salasanan voit palauttaa kirjautumissivulta sähköpostiosoitteellasi tai tarkistamalla rekisteröitymisen yhteydessä lähetetystä sähköpostista käyttäjätunnuksesi.

Lippujen maksuvaihtoehtoina ovat kaikki yleisimmät Suomessa käytössä olevat maksutavat.

Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Liput

Ostettujen lippujen jälleenmyynti on kielletty.

Jokaisen katselijan tulee omata oma pääsylippu kuten perinteisiinkin tapahtumiin.

Ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana ostetut liput ovat voimassa livelähetyksen ajan sekä myös livelähetyksestä automaattisesti tehtävän tallenteen katseluun. Livelähetyksen jälkeen lähetys tulee katsottavaksi palveluun hetken kuluttua ja on katsottavissa ilman rajoituksia.

Livelähetyksen jälkeen myyntiin tulevat tallenteet ovat myös ostettavissa ja katsottavissa ilman rajoituksia.

Tapahtumia koskevat tiedot löytyvät osoitteesta Livescape.fi. Asiakas on velvollinen tarkastamaan näiltä sivuilta, että tapahtuma ei ole peruuntunut tai siirtynyt sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. kellonaika). Livescape tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä aikataulumuutoksista sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat antaneet oikean sähköpostiosoitteensa lipun oston yhteydessä.

Mikäli tapahtuma peruuntuu, rahat palautuvat ostajan tilille automaattisesti käytetyn maksutavan mukaisesti muutaman pankkipäivän kuluessa täysimääräisenä ilman kuluveloituksia. Mikäli rahojen palauttamisessa on ongelmia, ole ensin yhteydessä meihin team@livescape.fi ja vasta sitten käyttämäämme maksun välittäjään.

Mikäli tapahtuma siirtyy niin ostamallasi lipulla tapahtuma on näkyvissä ilmoitettuna uutena ajankohtana ja tapahtuman päättymisen jälkeen ilman rajoituksia. Mikäli kuitenkin haluat rahasi takaisin tai vaihtaa lipun toiseen tapahtumaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme team@livescape.fi.

Alle 18-vuotiaat saavat tehdä ostoksia Livescape.fi-verkkokaupassa vain vanhempien luvalla. Jo tehtyä lipun ostoa emme voi kuitenkaan purkaa, mikäli alaikäinen on ilman vanhempiensa suostumusta lipun ostanut.

Muutokset ehtoihin

Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa näitä yleisiä ehtoja tai tehdä niihin lisäyksiä koska tahansa. Mikäli muutokset ovat merkittäviä, niistä ilmoitetaan Livescape.fi-sivuilla.

Riitojen ratkaisu ja sovellettava laki

Näihin toimitusehtoihin ja niiden tulkintaan sovelletaan Suomen lakia.
Käyttöehdoista ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan asia Turun käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Voimassaolo

Nämä toimitusehdot astuvat voimaan 4.4.2020 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy toimitusehdot ostaessaan lippuja palvelusta.

Log in

Don't have an account?

Sign up and start supporting your favorite artists and creatives

Already a member?

Log in

Don't have an account?

My Videos

Your purchased videos will appear here